Jan van der Heijden, Keurslager

Even in de oven en genieten maar!

Nu nieuw bij uw Keurslager, de Bourgondische ovensteen: de smulsteen.

De met vlees en groente gevulde steen wordt op authenthieke Bulgaarse wijze, in één keer in de oven op 180° C en in 25-30 minuten, gegaard. Door de bijgeleverde houders kan de steen op tafel gepresenteerd worden. Zo kunt u direct aan tafel genieten van een complete , sfeervolle, ambachtelijke en verse maaltijd. De feestelijke Smulsteen is ook ideaal als alternatief voor gourmetten.

Maak uw keuze uit de volgende variaties voor 2 personen (€ 15,98 per stuk):

Bulgaarse smulsteen

  • varkenshaas
  • aardappelwedges
  • paprika
  • courgette
  • broccoli

Amerikaanse smulsteen

  • spareribs
  • pofaardappelen
  • maïs
  • broccoli

Franse smulsteen

  • varkenshaas
  • haricot verts
  • broccoli
  • aardappelwedges

Hollandse beenham smulsteen

  • beenham
  • haricot verts
  • maïs
  • aardappelwedges

Smulsteen burger trio

  • 3 soorten burgers (Amerikaans, Italiaans)
  • bacon

Smulsteen mixed grill trio

  • varkenshaas
  • kipfilet
  • biefstuk

Tips en spelregels voor gebruik smulsteen.

- 1 uur voor bereiding de smulsteen uit de koelkast halen.

- de smulsteen in voorverwarmde oven op 180° C in 25-30 minuten garen.

- zet de houder van de smulsteen in de buurt van de oven, op een stevige ondergrond.

- gebruik goede ovenwanten bij het uit de oven halen van de smulsteen

- de smulsteen inclusief houder krijgt u in bruikleen, De borg hiervoor is € 15,00. Deze ontvangt u terug als de steen schoon en ongeschonden wordt teruggegeven.

- de smulsteen niet met afwasmiddel schoonmaken! Alleen heet water gebruiken voor schoonmaak

Jan van der Heijden, Keurslager

Tongelresestraat 258
5613DV Eindhoven
0402962010
0402962010

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten